SİVAS / ALTINYAYLA - Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlkokulu

Etkinlik kapsamında hazır olan sunum üzerinden tüm öğrencilere anlatım yapıldı.

Çök-kapan-tutun örnekleri anlatıldı.

Son olarak siren sesi eşliğinde bina tahliye provası yapıldı

Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı

ANASINIFI İÇ ORGANLARIMIZ VE İSKLET SİSTEMİMİZ

Okulumuz anasınıfı tarafından kışa merhaba etkinliği yapılmıştır.

Okulumuz anasınıfı öğrencilerinin 10 kasım Atatürkü anma etkinlikleri

29 Cumhuriyet Bayramını Coşkuyla Kutladık

Drama Etkinliğimizi Yapıyoruz

29 Ekim Cumhuriyet bayramı Hazırlıkları

Sonbahar Hatırası Etkinliği

Sarı renk öğrenimini “Limonata Şenliği” ile pekiştirdik

May

Öğrencilerimizde küçük yaşlardan itibaren kitap sevgisi ve kitap okuma alışkanlığının kazandırılması amacıyla ilçe merkezinde yer alan Altınyayla Kütüphanesini ziyaret ettik. İlk olarak sessiz ortamda hep birlikte kitaplar okundu ardından sınıf sevşyelerine uygun boyama etkinlikleri yapıldı.

ALTINYAYLA MİLLET BAHÇESİNDE PİKNİK YAPTIK

Havaların ısınması ile öğrencilerimizin eğlenmelerini amaçladığımız bir organizasyonda tüm ilkokul öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle birlikte uçurtmalar uçurduğumuz, çeşitli oyunlaroynadığımız çok güzel bir pikniği geride bıraktık.

Emeği geçen sınıf rehber öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

May

Okulumuz 1.sınıf öğrencilerinin hepsinin okuma yazma süreçlerini başarı ile tamamlamalarının ardından Okuma Bayramımızı yaptık.

İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ ÖNER ARAZ'DAN OKULUMUZA ZİYARET

Okulumuzu ziyaret eden İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Öner ARAZ; okulumuz öğretmenleri ile bir araya gelerek sohbet etti. Okulumuz bünyesinde yürütülen faaliyet ve projelerden bilgi sahibi oldu.

Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt Ortaokulu olarak ziyaretlerinden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz.

May

Okulumuz öğrencilerinin sergilemiş oldukları halk oyunları videolarına ulaşabilirsiniz.