SİVAS / ALTINYAYLA - Şehit Hasan Subaşı Kürkçüyurt İlkokulu

Şbt

Okula ulaşım nasıl sağlanmaktadır ?

Okulumuz Altınyayla ilçe merkezine 13 km uzaklıkta bulunmaktadır. Ulaşım olarak günü belirli saatlerinde servis araçları bulunmaktadır. Ayrıca şahsi araçlar ile de ulaşım sağlanabilmektedir. Ayrıca eski adıyla kürkçüyurt köyü yeni adıyla altınyurt mahallesi ana ulaşım yolları üzerinde bulunduğundan herhangi bir ulaşım problemi yaşanmamaktadır.

Şbt

Ortaokul ve İlkokul Düzeyi İçin ayrı binalar mı bulunmakta ?

Okulumuzda hem ilkokul hemde ortaokul seviyesinde aynı bina içerisinde eğitim verilmektedir

Şbt

Okulda tekli eğitim mi ? Yoksa tam gün eğitim(sabahçı-öğlenci) mi verilmektedir ?

Okulumuzda tekli eğitim verilmektedir. Sabah saat 08.00- 15.00 arasında eğitimler verilmektedir.

Şbt

Sınıflarınız müstakil sınıflar mı ? Yoksa Birleştirilmiş Sınıflar mıdır?

Okulumuz bünyesinde 1 anasınıfı ve 2 tane de birleştirilmiş sınaflar bulunmaktadır. Birleştirilmiş sınıflarda 1. ve 2. Sınıflar birarada 3. ve 4.sınıflar bir arada eğitim almaktadırlar.